I dag har Anna bursdag.(Annamcn.blogg.no) Anna har vært en av de beste venninnene jeg har hatt, så siden jeg ikke har noe å blogge om så tenkte jeg å lage et innlegg til Anna siden hun har bursdag.

Anna flyttet jo fra Sverige til Norge i sommeren 2010. Det var den tiden der foreldrene mine skilte seg og mamma flyttet i en leilighet som viste seg til å være i samme leilighet som Anna flyttet i. Jeg kjente jo ikke Anna da. Jeg så henne mange ganger ute i hagen. Sykt søt jente! Jeg husker så godt at lillebroren min kom inn å sa at han syntes at hun jenta som bor i andre-etasjen var så pen. Haha! Jeg og Anna snakket ikke sammen med det første, men så begynte hun å sende meg lapper. Haha. Anna hadde lagt lapper i hagen der hun hadde skrevet ting til meg, søteste! Etter hvert begynte vi å si hei til hverandre og pratet bare mer og mer sammen.

Her bodde vi:

Anna bodde oppe og jeg bodde nede.

Det gikk ikke lang tid før vi ble gode venner. Jeg sov nesten alltid oppe til Anna når jeg var til mamma. Omtrent hver dag. Det var en periode der vi gjorde ALT sammen. Jeg gikk nesten aldri ut den døra uten at Anna var med meg.Nå har det gått nesten akkurat 2 år siden jeg ble kjent med deg! Det føles som om jeg har kjent deg hele livet. Jeg er så glad for at jeg møtte deg!

Og i dag blir du 14 år! Gratulerer så mye med dagen, fjortissen! Du fortjener det beste! Ha en superfin dag! Jeg er utrolig glad i deg.

Kategori: Tanker
Skrevet: 30.07.2012, 18:01Kommentarer

30.07.2012, kl.18:03

Aw, Gratulerer med dagen Anna!

30.07.2012, kl.18:06

Gratulerer med dagen anna :)

30.07.2012, kl.18:12

Søtt :D

Gratulerer med dagen til henne :D

30.07.2012, kl.18:14

Awww AINA!! eg veit ikke ka eg ska skrriv/sei.. Du e så fantastisk og eg klar bære ikke beskriv deg med ord<3<3<3<3<3<3<3 Du e verdens beste.. Rett&slett:*

Elskdeg-


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no, Redigert av http://Ainakh.blogg.no

hits